Bungalows

Alle acht bungalows liggen aan het water. Elke bungalow staat op zichzelf en is ontworpen met het oog op uw privacy. De daken zijn gedekt met een dikke laag gras, vanwege een goede isolatie en om esthetische redenen. Het op maat gemaakte meubilair is van massief Mkola hout en draagt bij aan de warme en elegante sfeer. De hal geeft toegang tot de badkamer en een ruime kamer. De kamer heeft een slaapgedeelte met een grote afsluitbare kast (voor uw kleding en waardevolle voorwerpen) en een schrijftafel. Het zitgedeelte geeft via tuindeuren toegang tot een schaduwrijk terras, begroeid met bougainville en passieplanten, waar ook uw ontbijt geserveerd kan worden.

Elke bungalow heeft een vide met twee eenpersoons bedden, waardoor het mede geschikt is voor families met kinderen. De badkamer heeft een grote toilettafel, een ruime douche en een hygiƫnisch wandtoilet. Alle badkameraccessoires zijn van topkwaliteit. Voor heet water worden zonnepanelen gebruikt, maar er is een elektrisch element met thermostaat gemonteerd voor bewolkte dagen. Het watersysteem is een technisch hoogstandje, met een groot zandfilter, UV-behandeling en ozoninjectie. Ook is er drinkwater in flessen beschikbaar.

Tenten

Het tentenkamp bestaat uit negen safaritenten, onder een met gras gedekt dak, wat mede zorg draagt voor een schaduwrijk zitgedeelte. De tenten zijn volledig gemeubileerd; douches en toiletten zijn dichtbij.

Kamperen

Reisgezelschappen die op een kampeersafari zijn, kunnen hun tenten opzetten in een natuurlijke omgeving. Daarnaast kunnen ze gebruik maken van het tentenkamp. De eigenaren behouden zich het recht voor het aantal kampeerders te beperken, om de exclusiviteit te garanderen. Als men minimaal twee nachten blijft, kunnen de activiteiten aangepast worden aan ieders wensen. Tour operators kunnen contact opnemen voor verdere informatie.